Speakers' Corner den 21 maj 2018

På grund av sjukdom samma dag, blev det inget förberett anförande. Men närvarande medlemmar räddade situationen och berättade spontant om sina minnenminnen.

 

Speakers' Corner den 16 april 2018

Dagens berättare var Lars-Olof Norée, tillika med i valberedningen för Dramatens Vänner och en sann teatervän.

Lars-Olof lät oss vänner som var där få kliva in i hans eget liv. När han och hans fru Marianne precis blivit föräldrar ville Lars-Olofs mor, skådespelaren och sångerskan Birgit Lennartsson göra en blixtvisit mitt i en föreställning (då hon inte stod på scenen) för att beskåda det lilla underverket. Det blev ett drama ingen kunde glömma!

 

Speakers' Corner den 12 mars 2018

På Speakers' Corner måndagen den 12 mars berättade Gunilla Lockne från Dramatens Vänners styrelse om hur det kom sig att hon blev intresserad av teater. Från enkla rollekar med sina kamrater gick det vidare till pappersdockor som fick överta rollspelet.

Så småningom uppträdde hon inför nära och kära i evighetslånga pjäser och när hon blev äldre började hon besöka teatern på riktigt. Och det är något som bara fortsatt och fortsatt.

 

Säsongens första Speakers' Corner 2018

Måndagen den 19 februari samlades ett gäng i tesalongen på Svenskt Tenn. Mångåriga Vännen Herdis Molinder var Speaker och underhöll med historier om sitt liv som statist.

 

Sida 1 av 4

Aktuella erbjudanden