Birgitta Hultgren

 

Bild på Birgitta HultstromSom projektledare på KTH avslutade jag ett långt yrkesliv med fokus på fortbildning/utbildning, konferenser, mässor och liknande projekt. Efter pensioneringen har jag studerat teatervetenskap vid SU och blandat dessa studier med geovetenskapliga studier om jordens och människans uppkomst och utveckling. Denna blandning av teknik och humaniora har också givit många, olika och intressanta aspekter på framför allt tiden, både den vi lever i och i ett större perspektiv.

Mitt intresse för teater, konst och musik har alltid funnits men med fyra barn och ett kringflackande liv finns det vita fläckar på min karta. Sedan jag åter hamnade i Stockholm har framför allt teater och musik blivit en allt viktigare del av mitt liv. Och en del som jag i dag har glädjen att dela med ett växande antal av mina många barnbarn.

I Dramatens Vänners styrelse har jag nu arbetat i snart tre år och framför allt ägnat mig åt utvecklingen av en ny hemsida, ny logotype och ny design för medlemstidningen vid sidan av uppgifter i paneldiskussioner och caféer. Är en flitig deltagare i våra teaterresor.