Den omättliga vägen

URPREMIÄR DEN 9 APRIL på STORA SCENEN

Debatt/samtal med bl a Josette Bushell-Mingo, skådespelare och regissör vid The National Black Theatre of Sweden. Samtalet kan också komma att inkludera På Bergets topp som nyligen hade premiär.

Världspremiär för scenversionen av den hyllade nigerianske författaren Ben Okris böcker om pojken Azaro som är en abiku, ett andebarn, som slits mellan jorden och andevärlden. Samtidigt som han kämpar med sina föräldrar i ghettot där han bor, utsätts han hela tiden för lömska attacker från andarna som vill att han ska återvända till deras värld. Varför ska han stanna hos människorna med allt lidande?

Uppsättningen produceras av The National Black Theatre of Sweden i samarbete med Dramaten, en fortsättning på samarbetet som påbörjades med Bergets topp. Regisserar gör Josette Bushell-Mingo, skådespelare och regissör som även är rektor för the Royal Central School of Speech and Drama i London.

Dramatiseringen för Dramaten: Oladipo Agboluaje, dramatiker på The National Theatre i Storbritannien.

I dag är både lokal och definitivt datum inte klart Vi återkommer därför med mer information om detaljer kring medverkande, definitiv dag och lokal.

Även under våren 2022 kommer vi att kräva vaccinpass, eftersom flera av våra medlemmar känner behov av denna säkerhet för att våga delta i våra aktiviteter. Därför gäller vaccinpasset oavsett antal deltagare vid varje aktivitet framöver så länge det kan behövas.

Föreställningen spelas f t om den 8 maj.

Datum

apr 18 2022

Tid

17:00 - 18:00

Arrangör

Dramatens Vänner
Telefon
0760-22 20 77
E-post
info@dramatensvanner.se