Linje Lusta

NYPREMIÄR DEN 7 MAJ på LILLA SCENEN
Teatersamtal efter föreställningen söndagen den 15 maj kl 16.00..

Publik- och kritiker-succén Linje Lusta får nypremiär! Föreställningen spelade för utsålda salonger efter premiären 2019 och belönades med Expressens teaterpris ”En bit av Georgs hatt”. Dessutom fick Livia Millhagen, för rollen som Blanche, både SvD:s Thaliapris och Sveriges Teaterkritikers Förenings pris, och blev även nominerad till DN:s kulturpris.

Tennessee Williams pjäs hade urpremiär på Broadway 1947 har belönats med Pulitzerpriset. På Dramaten spelades den redan 1949. Pjäsen har belönats med Pulitzerpriset. Stefan Larsson har på Dramaten regisserat succéer som Höst och vinterEn familj – August: Osage CountyMedeaRickard III och Fanny och Alexander.

I dag är både lokal och definitivt datum inte klart Vi återkommer därför med mer information om detaljer kring medverkande, definitiv dag och lokal.

Även under våren 2022 kommer vi att kräva vaccinpass, eftersom flera av våra medlemmar känner behov av denna säkerhet för att våga delta i våra aktiviteter. Därför gäller vaccinpasset oavsett antal deltagare vid varje aktivitet framöver så länge det kan behövas.

Spelas fram till den 12 Juni  

Datum

maj 22 2022

Tid

18:00 - 18:00

Arrangör

Dramatens Vänner
Telefon
0760-22 20 77
E-post
info@dramatensvanner.se