Julklappstips

Ge bort ett medlemskap i Dramatens Vänner

Ett medlemskap i Dramatens Vänner är en uppskattad present, både till någon som du vet har ett gediget teaterintresse och till någon som ännu inte upptäckt teaterns underbara värld. Kanske har du ett barn eller barnbarn som skulle vara intresserad av att få ta del av föreningens breda utbud på teaterområdet?

Det mest populära evenemanget är vårt återkommande Teatercafé då en hemlig gäst besöker oss. Därutöver anordnas diskussioner och samtal kring ämnen ur teaterns värld. Varje år arrangeras minst en teaterresa till platser inom Sverige eller utomlands. Medlemmar erbjuds möjligheten att få fribiljetter till Dramatens genrep och rabatt på biljettpriset till utvalda föreställningar både på Dramaten och andra teatrar. Dramatens restauranger ger rabatt på maten mot uppvisande av aktuellt årskort.

Mejla till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och meddela vem du vill ge ett medlemskap till – inklusive postadress och helst e-postadress. Ange om du vill att vi sänder medlemskortet till dig eller till mottagaren.

När vi ser att avgiften kommit in på Dramatens Vänners PlusGiro 194 75 25-0, sänder vi medlemskortet till dig, eller till mottagaren om du önskat det.
Aktuella erbjudanden