Presenttips: Medlemskap i Dramatens Vänner!

Carolina Frände på besök!

Måsen, Den utvalda, Norrtullsligan, Krilon, Gustav Vasa, De perversa och nu senast Lehmantrilogin. Listan är lång över alla de produktioner som Carolina Frände har regisserat. Tillsammans med Helga Messels fick vi följa Carolinas väg fram till i dag.

Sedan mycket unga år var Carolina intresserad av teater och insåg ganska snart, att det var regi som var ”hennes grej”! Det var en innehållsrik och spännande resa, där Carolinas energi och företagsamhet resulterade i att hon som 23-åring blev antagen till Dramatiska högskolans (i dag Stockholms Konstnärliga Högskola) regi-linje. Och kanske var det inte förrän då, som hon insåg att hon kanske skulle kunna försörja sig inom teaterns värld. Och bland allt hon gjort talar hon med särskild glädje och tacksamhet om sina tio år som konstnärlig ledare för Stadsteaterns Barn- och Ungdomsteater, som hon fick förtroendet att bygga upp från allra första början.

Till hösten kommer hon till Dramaten, vad hon kommer att ta sig an där är fortfarande hemligt! Vi ser framåt mot den premiären och hälsar Carolina välkommen åter till nationalscenen!