Presenttips: Medlemskap i Dramatens Vänner!

Home Events Alla Evenemang Årsmöte Detta har hänt Dramatens Vänners Årsmöte 2023

Dramatens Vänners Årsmöte 2023

Årsmötet 2023 avhölls tisdagen den 21 mars 2023 i Målarsalen med början klockan 18:00. Ett 80-tal av medlemmarna hade anmält sig och cirka 70 av dessa deltog.

Presentationen av årets Stipendiat Per Svensson inledde årsmötet redan kl 17.30, då Per skulle förbereda sig för kvällens föreställning av Fröken Julie, men ville gärna närvara. trots att det blev ganska jäktigt för honom. Per berättade om sitt liv och hur han på snirkliga vägar hamnade som skådespelare och så småningom på Dramaten. Per möttes av många, varma och långa applåder både för ett välförtjänt stipendium men också för hans generösa sätt att bjuda på sig själv!
Strax efter klockan 18 öppnade vår ordförande Ann Lindgren årsmötet och lämnade över ordförandeklubban till Göran Collert. Årsmötesförhandlingarna förflöt utan några större överaskningar och avslutades med avtackning av avgående ledamöter; ordföranden Ann Lindgren och kassören Kerstin Sandberg. Särskilt varmt avtackades Briten Krokstedt som under sju års tid varit vänföreningens administratör och tillsammans med Lena B ansvarat för delar av hemsidan, Nyhetsbreven, medlemsregistret, delar av ekonomin, mm mm! Alltid med samma noggrannhet och utan att lämna något åt slumpen!

Till ny ordförande valdes Eva Ottosson som tillsammans med Christina Hellberg, Maria Hynning och Alexander Nazemishad blir nya och värdefulla tillskott till vår styrelse.

Efter förhandlingarnas slut bjöds medlemmarna på mingel och något att dricka med tilltugg.

Datum

mar 21 2023
Expired!

Tid

17:30 - 21:00

Platser

Målarsalen
Nybroplan/Almlöfsgatan

Arrangör

Dramatens Vänner
Telefon
0760-22 20 77
E-post
info@dramatensvanner.se