Presenttips: Medlemskap i Dramatens Vänner!

Liv och Död Strömqvist

SAMTAL/DEBATT:
När: Den 22 april
Var: Dramamtenbaren
Medverkande i debatten:
Ada Berger, Maia Hansson Bergqvist och David Book
                                               
Urpremiär 8 mars       STORA SCENEN                     Spelas t o m den 4 maj
Succésamarbetet fortsätter! Liv Strömquists verk blir för tredje gången teater på Dramaten. På scen står som tidigare Sanna Sundqvist, Ana Gil de Melo Nascimento, Eric Stern och David Book. Nu dessutom förstärkta av Johan Ulveson och Maia Hansson Bergqvist!
Det kommer att handla om småpåvar, nyfrälsta experter och sexiga föreläsare. Om potential och self care. Om hjälplöshet, förvirring och längtan efter ett evigt liv. Om hur bra vi mår av att få ge andra goda råd. Om Ronald Reagans astrolog och Meghan Markles bananer. Och inte minst om vad ditt plötsliga behov av att googla Meghan Markles bananer har med människosläktets undergång att göra.
Ada Berger är regissör och tidigare konstnärlig ledare för Unga Dramaten. Hennes uppsättning Liv Strömquist tänker på dig! hade premiär 2014 och blev en enorm succé som gavs 182 gånger. Uppföljaren Liv Strömquist tänker på sig själv hade premiär 2020. Båda föreställningarna sändes i SVT.
Liv Strömquist är serietecknare, konstnär och poddare. Hon har gett ut tio seriealbum och driver podden En varg söker sin pod med Caroline Ringskog Ferrada-Noli.
De två tidigare uppsättningarna har utgått från befintliga seriealbum – denna gång kommer pjäsen först.                              
SPELTID: 1 tim 45 min utan paus

Datum

apr 22 2024
Expired!

Tid

18:00 - 19:15

Platser

Dramatenbaren

Arrangör

Dramatens Vänner
Telefon
0760-22 20 77
E-post
info@dramatensvanner.se