Efterlysning: Vill du vara med i DVs styrelse?

Liv och Död Strömqvist

SAMTAL/DEBATT:
När: Den 22 april
Var: Dramamtenbaren
Medverkande i debatten: ???
                                               
Urpremiär 8 mars                             STORA SCENEN                                    Spelas t o m den 4 maj
Succésamarbetet fortsätter! Liv Strömquists verk blir för tredje gången teater på Dramaten. På scen står som tidigare Sanna Sundqvist, Ana Gil de Melo Nascimento, Eric Stern och David Book. Nu dessutom förstärkta av Johan Ulveson och Maia Hansson Berqvist!
Det kommer handla om småpåvar, nyfrälsta experter och sexiga föreläsare. Om potential och self care. Om hjälplöshet, förvirring och längtan efter ett evigt liv. Om hur bra vi mår av att få ge andra goda råd. Om Ronald Reagans astrolog och Meghan Markles bananer. Och inte minst om vad ditt plötsliga behov av att googla Meghan Markles bananer har med människosläktets undergång att göra.
Ada Berger är regissör och tidigare konstnärlig ledare för Unga Dramaten. Hennes uppsättning Liv Strömquist tänker på dig! hade premiär 2014 och blev en enorm succé som gavs 182 gånger. Uppföljaren Liv Strömquist tänker på sig själv hade premiär 2020. Båda föreställningarna sändes i SVT.
Liv Strömquist är serietecknare, konstnär och poddare. Hon har gett ut tio seriealbum och driver podden En varg söker sin pod med Caroline Ringskog Ferrada-Noli.
De två tidigare uppsättningarna har utgått från befintliga seriealbum – denna gång kommer pjäsen först.
Medverkande i föreställningen: David Book, Ana Gil de Melo Nascimento, Maia Hansson Berqvist, Sanna Sundqvist, Eric Stern och Johan Ulveson.                               SPELTID: 1 tim 45 min utan paus

Datum

apr 22 2024

Tid

18:00 - 19:15

Platser

Dramatenbaren

Arrangör

Dramatens Vänner
Telefon
0760-22 20 77
E-post
info@dramatensvanner.se

Efterlysning!

Är du intresserad av att ingå i Dramatens Vänners styrelse?
Eller känner du någon som skulle vara det?

Dramatens Vänner är en förening som på olika sätt stödjer och främjar intresset för teaterkonsten samt stimulerar medlemmarnas upplevelse av och kunskap om teater, bland annat genom teatersamtal, besök av hemlig gäst och teaterresor. 

Arbetsuppgifterna i styrelsen, som arbetar helt ideellt, omfattar bland annat kommunikation med medlemmar, organisation och genomförande av aktiviteter, ekonomi- och redovisningsfrågor, samordning med Dramaten samt redaktionellt arbete.

Styrelsen sammanträder i Dramatenhuset minst tre-fyra gånger under vår- respektive höstsäsong.

Just nu söker vi dig som har kunskap och erfarenhet av ekonomisk redovisning och digital kommunikation.

Du är välkommen att höra av dig till någon av oss i valberedningen med din intresseanmälan senast den 31 januari 2024.

Gunilla Kevdal, gunillama@outook.com
Agneta Söderman, soderman.agneta@gmail.com
Anna Stålberg, an_stalberg@hotmail.com