Presenttips: Medlemskap i Dramatens Vänner!

Home Events Alla Evenemang Månadens hemliga gäst Vårens första teatercafé inställt!

Vårens första teatercafé inställt!

Under årets första veckor har teaterlivet åter drabbats av nya inskränkningar beträffande antalet besökande. Dessutom har den senaste varianten av covid-19 drabbat så många av Dramatens personal att många föreställningar inte kunnat genomföras! Som bekant stängdes därför hela Dramatenhuset ned under en dryg vecka.

Tyvärr! I denna situation har självklart även Dramatens Vänner drabbats av den stora osäkerheten som inställda och uppskjutna föreställningar inneburit. Tillsammans med svårigheter att uppehålla fungerande kommunikation och ofullständiga eller för sent lämnade besked, tvingas vi nu att ställa in årets första teatercafé måndagen den 7 februari!

Om inte något nytt bakslag uppstår, kommer vi förhoppningsvis att kompensera våra medlemmar genom att anordna teatercafé även i början av juni månad. Vi i styrelsen är minst lika besvikna som våra medlemmar och hoppas på förståelse för detta trista beslut.

Låt oss nu hoppas på bättre, friskare och stabilare tider!

Även under våren 2022 kommer vi att kräva vaccinpass, eftersom flera av våra medlemmar känner behov av denna säkerhet för att våga delta i våra aktiviteter. Därför gäller vaccinpasset oavsett antal deltagare vid varje aktivitet framöver så länge det kan behövas.

Datum

feb 07 2022
Expired!

Tid

17:30 - 18:30

Arrangör

Dramatens Vänner
Telefon
0760-22 20 77
E-post
info@dramatensvanner.se