Presenttips: Medlemskap i Dramatens Vänner!

Monica Tak Lindman

Mitt intresse för teater började tidigt. Som barn spelade jag teater och dansade balett. Som ung vuxen i Göteborg gick jag ofta på Stadsteatern och efter flytten till Stockholm har det genom åren blivit många fantastiska teaterupplevelser framför allt på Dramaten.

Kultur i alla dess former berikar livet och förenar människor. I den tid vi lever i nu är kulturen viktigare än någonsin. Teater är en konstform som gör det möjligt för såväl gammal som ung att ta del av allt från antikens dramer till nutida dramatik.

Som styrelsemedlem i Dramatens vänner vill jag bidra till att nya målgrupper hittar till Dramaten och upptäcker det breda utbud av pjäser som visas på Sveriges nationalscen.

Min uppgift i styrelsen är kassör. Med en bakgrund som kommunikatör, pr- konsult, skribent och projektledare både i näringslivet och som konsult vill jag även bidra med mina erfarenheter och kunskaper i kommunikation och marknadsföring och synliggöra Dramatens vänner i olika sociala medier och andra kanaler.